Ook met lockdown uw advies op maat

Vanavond komen er weer verscherpte coronamaatregelen aan. Wilt u toch de komende herfst blijven fietsen of zo snel mogelijk het verkeer in? Fietsloket Nijmegen helpt u graag: boek nu uw (fysieke of online) adviesgesprek of plan (alvast) uw fietsles!

lees meer

Najaarsagenda Fietsloket Nijmegen

Hoewel een groot aantal fietsactiviteiten onder druk staat, doet Fietsloket Nijmegen er alles aan om mensen veilig te laten (blijven) fietsen en/of te laten deelnemen aan het verkeer. Gelukkig is er nog heel veel mogelijk, zoals blijkt uit de volle najaarskalender van Fietsloket Nijmegen.

lees meer

Mogelijkheden Fietsloket Nijmegen in coronatijd

Dit voorjaar heeft Fietsloket Nijmegen haar activiteiten aangepast aan het coronavirus en de onvoorspelbaarheid daarvan. Met het toenemende risico op besmettingen de afgelopen weken, zullen maatregelen waar nodig nog strikter worden gehanteerd. Hieronder leest u meer hierover.

lees meer

Vernieuwde website Fietsloket Nijmegen

De vernieuwde website van Fietsloket Nijmegen in de lucht. De website zal de komende tijd nog wat kleine aanpassingen krijgen en zal vooral nog persoonlijker en actueler worden. Zo vindt u steeds meer foto's, video's, verhalen, reviews, mediaberichten, nieuwsberichten en blogs.

lees meer

Fietscursus Kempen weer van start

En weer staat er een nieuwe fietscursus in De Kempen op het punt van beginnen. Na de negen eerdere cursussen staan de lesfietsen al in slagorde klaar voor een nieuwe groep van 11 dames.

lees meer

VVN Nijmegen zoekt vrijwilligers

Wil je op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan praktische verkeersexamens voor basisscholen, opfriscursussen voor automobilisten of wellicht het VVN-bestuur in Nijmegen versterken? Dan komt VVN Nijmegen heel graag met jou in contact!

lees meer

Velomotivecampus anyone can ride fietsen voor blinden

Op 24 en 25 februari organiseerde Loendersloot Groep diverse demonstraties in Nederland in samenwerking met ‘Any One Can Ride’-oprichter Yossi Kat. Yossi liet zien hoe hij de blinde medemens zelfstandig laat fietsen. Ervaren Nederlandse fietscoaches van het Dutch Bicycle Centre kregen hierbij coaching van Yossi om het concept ook uit te proberen.

lees meer

Gratis bijeenkomst Veilig fietsen (28 oktober)

Op 28 oktober is er van 10 tot 12 uur in het Honigcomplex een gratis bijeenkomst ‘Veilig Fietsen’: voor iedereen die graag wil blijven fietsen en meer wil weten over de mogelijkheden die er zijn.

lees meer

Kleurrijk fietsen op het Afrika-Festival

Op zondag 17 juni 2018 heeft Netwerk Kleurrijk Groen, samen met Fietsloket Nijmegen een fietsactiviteit voor kinderen georganiseerd op het Afrikafestival in Bottendaal. De activiteit is gehouden om duurzame mobiliteit breed onder de aandacht te brengen en fietsen te stimuleren.

lees meer