VOORLICHTING & EDUCATIE

Fietsloket Nijmegen geeft voorlichting en educatie over diverse fiets- en verkeersgerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan verkeerslessen op basisscholen over het gevaar van de dode hoek en de mobiele telefoon in het verkeer, maar ook aan voorlichtingsbijeenkomsten voor de oudere fietser of aan workshops voor pedagogisch medewerkers van een BSO bijvoorbeeld. Omdat ieder mens en elke groep uniek is en haar eigen behoeften heeft, is elke vorm van voorlichting afgestemd op de vraag vanuit de klant of opdrachtgever.
 

Fietsloket Nijmegen kan het volgende voor u betekenen:

  • educatieve workshops
  • voorlichtingsbijeenkomsten
  • trainingen & verkeerslessen voor iedere doelgroep

 

KAN FIETSLOKET NIJMEGEN IETS VOOR U BETEKENEN?

Afhankelijk van de specifieke doelgroep en de probleemstelling kan Fietsloket Nijmegen een helpende hand bieden. Vluchtelingenwerk, sociale diensten, scholen, zorginstellingen, huisartsen, fysio-/ergotherapeuten, revalidatiecentra, GGD’s, ouderenbonden, fietsverkopers, lokale/regionale overheden, aanbieders van verkeerseducatieve producten en anderen die fietsproblemen zien, kunnen een beroep doen op Fietsloket Nijmegen.

Voorlichting en educatie
VERKEERSBEURS OUDEREN

Enkele jaren geleden  organiseerde Fietsloket Nijmegen verkeersbeurzen voor ouderen in de regio Arnhem Nijmegen. Doel van beurzen als deze is om senioren te informeren en laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op fietsgebied.

contactformulier (telefonische of online) afspraak